hoe staat mijn bedrijf ervoor
| | | | | |

Hoe staat mijn bedrijf ervoor?

U bent elke dag hard aan het werk om van uw onderneming een succes te maken. Vraagt u zich ook wel eens af: Hoe staat mijn bedrijf ervoor? Omdat wij overtuigd zijn van het feit dat actuele kennis van de financiële status van uw onderneming cruciaal is, stellen onze relatiebeheerders voor bijna alle klanten ook tussentijds cijfers op. Het voordeel hiervan is dat onze klanten tijdig kunnen anticiperen op ontwikkelingen in hun branche en de financiële gevolgen die daarmee gepaard gaan.

Tussentijdse cijfers

Raimond Martens vertelt over de voordelen die het in kaart brengen van tussentijdse cijfers met zich meebrengen: “In de praktijk merk ik dat het opstellen van tussentijdse cijfers veel nieuwe inzichten brengt voor ondernemers. Natuurlijk creëer je een financieel overzicht, maar niet zelden hebben deze invloed op de bedrijfsvoering. Zo zijn meerdere klanten overgestapt van een eenmanszaak naar een bv, omdat dit voordeliger bleek. Daarnaast brengen de cijfers eerder in het jaar al in beeld waar er nog belastingvoordelen te behalen zijn. Het is een plus op onze werkzaamheden en stelt mij in staat om de klant te adviseren en het bedrijf weer een stapje verder te helpen.”

Voordelen

+ Focus op ondernemen

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het opstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers. Met hun kennis en ervaring voorzien zij u van een volledig en kloppend overzicht. Zo kunt u zich focussen op uw onderneming

+ Tijdig bijsturen op ontwikkelingen

Door eerder dan bij een jaarrekening naar de financiële gezondheid van uw bedrijf te kijken. Uw adviseur is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen waarmee u uw voordeel kunt doen.

+ Voorkom heffingsrente

Door een voorspelling van het resultaat te maken, waardoor u de voorlopige belastingaanslagen eenvoudig controleert en bij kunt stellen waar nodig. Zo voorkomt u voor een groot deel de heffingsrente bij de definitieve belastingaanslag.

+ Grip op de cashflow

U heeft beter inzicht in uitgaven. Dit biedt grip op waar u kunt besparen of juist extra in wilt investeren.

Wilt u weten hoe uw bedrijf ervoor staat?

Neem contact op met uw relatiebeheerder.

hoe staat mijn bedrijf ervoor

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten