Interim

Soms heeft u tijdelijk hulp nodig. Iemand die uw organisatie kent, weet wat er speelt en u kan helpen een afdeling op poten te krijgen, processen te verbeteren of sturing aan een team te geven. Het kan ook zo zijn dat u tijdelijk meer handen nodig heeft bij vervanging van ziekte of piekdrukte. Het inschakelen van een interim professional kan dan een oplossing zijn.

De interim specialisten bij M&P Audit komen bij u op locatie werken, omdat we op basis van onze ervaring zien dat dit waarde toevoegt. Onze specialisten worden tijdelijk onderdeel van uw team en vertrekken weer zodra het doel bereikt is.

Maak uw keuze:

Administratie

Optimaliseren financiële administratie

financial controllers

Bepalen van financiële koers

business controllers

Optimaliseren bedrijfsprocessen

proces optimalisatie

Interim leiders voor organisaties in verandering

Waarom interim hulp inschakelen?

Veel bedrijven willen medewerkers aan zich binden door een vast contract te bieden. Toch zijn er een aantal redenen voor een organisatie om te kiezen voor een interim professional:

voordelen interimprofessional

  • Geschikt voor tijdelijke en complexe projecten. U heeft bijvoorbeeld tijdelijk extra hulp nodig of heeft behoefte aan expertise die u niet standaard in huis heeft.
  • Direct beschikbaar. Het zoeken en aannemen van hoogopgeleid personeel kan een tijdrovende klus zijn. Onze interim professionals zijn direct beschikbaar en inzetbaar.
  • Frisse blik. Onze interim professionals durven kritische vragen te stellen die u helpen met een frisse blik te kijken naar processen. Uiteraard helpen wij u ook met het antwoord op deze vragen.
  • Brede kennis en ervaring. Wij zijn actief in de regio en kennen deze als geen enkel ander accountantskantoor in de omgeving. De kennis en ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, nemen we mee om uw organisatie te optimaliseren. Daarnaast maken we dankbaar gebruik van de expertises van onze collega’s bij Mulderij en Partners. Denk aan HR specialisten, juristen, fiscalisten en MKB adviseurs.
  • Invulling vaste kracht. Tijdens de aanwezigheid van een interim professional zal steeds meer helder worden waar u naar op zoek bent. Wij helpen u de ideale vaste kracht te vinden voor uw functie.