Ons kantoor

M&P Audit staat bekend als een organisatie met een platte organisatiestructuur. Onze klanten vinden het prettig dat zij een vast contactpersoon hebben die zij makkelijk kunnen bereiken. Vanwege onze brede expertise en up-to-date kennis van zaken kunnen wij u goed helpen. Ook geven wij proactief advies als wij kansen zien voor uw onderneming aan de hand van actuele ontwikkelingen of vooruitzichten.

Heldere communicatie staat bij ons centraal. Het is van groot belang dat de klant en adviseur op dezelfde golflengte zitten. Daarom nemen wij de tijd voor u, werken we graag op locatie en leven wij ons zo goed mogelijk in in uw specifieke situatie. Met een team van bijna 50 professionals vormen wij Mulderij & Partners en M&P Audit. Een full service accountantskantoor in Hoogeveen met eigen controle afdeling.

Wat we doen

Naast de werkzaamheden die u mag verwachten van een controlerend accountant, doen wij meer. Ons doel is om onze klanten op alle gebieden te kunnen ontzorgen. Dit doen we door een hechte samenwerking met de collega accountants van Mulderij & Partners Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in het bedienen van de volgende sectoren:

  • MKB
  • Familiebedrijven
  • Onderwijsinstellingen
  • Zorginstellingen

Samen begeleiden wij ondernemers bij onder andere fusies, strategische keuzes, financiële planning, aan- of verkoop van bedrijven en personeelszaken. Wanneer onze klanten groeien, groeien wij met ze mee en komt onze controle afdeling in beeld. 

Waarom we het doen

Met onze kennis en ervaring bedienen we vanuit Hoogeveen klanten die belangrijk zijn voor de regio. Zo dragen we ons steentje bij aan een bruisende, sterke en levendige omgeving.

Onze klanten zijn actief in nagenoeg alle branches. We werken voor het MKB in met name Groningen, Friesland en Drenthe.

Wat ons sterk maakt is dat we sterk regionaal verbonden zijn. Zo kunnen we oprecht zeggen dat we onze klanten en de omgeving waarin zij werken, kennen. We werken in kleine teams, waardoor elk teamlid veel ziet van onze klanten.

M&P Audit draagt bij aan maatschappelijk vertrouwen in organisaties door hen te helpen transparant en kwalitatief goed te verantwoorden over keuzes en prestaties. 

Regionaal

We werken samen met ondernemers aan een sterke regio met voldoende werkgelegenheid. Door onze kennis van de branche de regio zijn we in staat onze klanten te helpen een gezond en toekomstbestendig bedrijf te runnen.

Toegankelijk

We leveren maatwerk en stellen het resultaat voor onze klanten boven processen en budgetten. Onze organisatie is plat. Iedereen is even belangrijk. Van directie tot schoonmaak.

Vrijheid

Medewerkers krijgen de vrijheid zich te ontwikkelen in de richting die bij ze past. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is en dat werkt altijd beter voor de medewerker en onze klanten!

Actief en betrokken

We zijn regelmatig te vinden bij sportevenementen. Naast dat we meedoen hartstikke leuk en gezond vinden, zien we ook het belang van het ondersteunen van (lokale) evenementen en verenigingen. Zo zijn we hoofdsponsor van De Peddelaars, vriend van het Van Gogh Huis en doen we meer.

Open en transparant

Zoals we open naar elkaar zijn, zijn we dat ook naar onze klanten. Helder en eerlijk communiceren, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is.

Allround

We hebben een breed spectrum aan specialisten in huis, om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. We delen actief kennis met elkaar, zodat iedereen op de hoogte is van belangrijke zaken voor onze klanten. We versterken en helpen elkaar op die manier.