Jacqueline Boertien

Jacqueline Boertien is onze eerste vrouwelijke relatiebeheerder. Ze voert besprekingen met haar klanten en houdt zich daarnaast ook bezig met uitvoerende taken.

Wat is typisch Jacqueline?
“Ik vind de uitdagingen die ik tegenkom in mijn werk leuk en maakt het interessant. Je leert altijd weer iets nieuws. Het is fijn om je ergens in te verdiepen en je hoofd weer even flink aan het werk te zetten. Ik ben een perfectionist. Ik vind het prettig dat wanneer ik een jaarrekening heb gemaakt voor een klant alles klopt en onderbouwd is. Dan is het echt af. Losse eindjes? Nee! Daar hou ik echt niet van!”

Bij Mulderij en Partners en M&P Audit heerst een informele sfeer. Dat stralen we ook graag uit naar klanten, zodat men zich bij ons op zijn of haar gemak voelt en open kan zijn. Ervaar jij dit ook zo?

“Dat we een informeel kantoor zijn vind ik heel mooi en fijn. Als collega’s doen we veel voor elkaar en helpen we elkaar. Ik zie het naar onze klanten ook als meerwaarde. We zien veel van bedrijven en de mensen die erin werken. Een vertrouwensband vind ik ontzettend belangrijk voor een goede samenwerking. Ik ervaar een goede klik met klanten en een fijn contact. Doordat je ook af en toe over andere zaken kunt praten, raak je meer betrokken. Voor mij is dat een prettige manier van werken.”

Je was de eerste vrouwelijke relatiebeheerder bij Mulderij & Partners. Is de accountancy echt zo’n mannenwereld? “Ik heb veel vrouwelijke collega’s en ervaar de accountancy zelf dus niet als een mannenwereld. Ik denk wel dat een bepaald type mens bij onze organisatie past: nuchter, open en eerlijk. Geen onderlinge strijd, maar elkaar dingen gunnen en er samen voor willen gaan. Misschien hebben mensen wel eens het idee dat je in een commercieel bedrijf hard en zakelijk moet zijn, maar dat ervaar ik absoluut niet zo.” In haar vrije tijd is Jaqueline ook altijd druk. Dat kan ook niet anders met een mooi gezin met drie dochters en het goedlopende bedrijf van haar man. “Ik denk vaak: ik kom tijd te kort! Maar ik denk dat ik altijd tijd te kort zal komen, omdat ik niet stil kan zitten.”

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Mulderij & Partners adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

Vergelijkbare berichten