Opleiding & ontwikkeling

Bij een accountantskantoor ben je nooit uitgeleerd. Regels veranderen constant en klanten leggen alle vragen die hun onderneming aangaan aan ons voor. Mulderij & Partners is een full service accountantskantoor, wat betekent dat wij klanten zo breed mogelijk willen bijstaan. Daarom worden er regelmatig inhouse cursussen aangeboden en houden we elkaar eens per maand op de hoogte van actualiteiten tijdens een lunchsessie. Daarnaast krijgen medewerkers veel ruimte voor hun eigen ontwikkeling.

Bertjan tjarks – relatiebeheerder

Volgt de opleiding Fiscaal Adviseur (FA), met als doel zijn klanten breder te kunnen adviseren op fiscaal gebied. Bertjan heeft zijn studie eventjes moeten onderbreken door de geboorte van zijn zoontje, maar is intussen weer volop aan de slag.

Nicole kor – assistent accountant

Heeft zich al snel na haar in dienst treden bij een interne werkgroep gevoegd. Ze doet haar opleiding Finance & Control in deeltijd, zodat ze ernaast kan blijven werken.

Sanne jonkman – assistent accountant & relatiebeheerder

Is gestart als assistent accountant en daarnaast werkzaam als relatiebeheerder. Haar post bachelor opleiding REAA (Register Erkend Administratie Adviseur) richt zich op fiscale, strategische en aan assurance verwante opdrachten.

Tom kuik – stagiair M&P Audit

Krijgt tijdens zijn stage de tijd om aan de opdrachten te werken en mee te werken in de praktijk. Tom volgt de opleiding Finance & Control en wil na het behalen van zijn diploma bekijken of hij verder studeert of het werkveld ingaat,

iris ensink – secretarieel / administratief medewerkster

Is werkzaam bij de balie van Mulderij & Partners en verdiept zich langzamerhand in boekhouding. Hiervoor start zij binnenkort een opleiding. Het werk als secretarieel medewerkster kan zij daardoor straks uitbreiden met het werken voor klanten.

Laurens alkema & Michel kuiper – Assistenten audit

Volgen samen de Pre-Master Accountancy aan Nyenrode. Een vierjarige opleiding met behoorlijke studielast. Het uiteindelijke doel van de beide heren is het behalen van de titel Register Accountant.

hans reinders – junior fiscalist

Studeert via de Pre-Master Fiscaal Recht over een jaar door voor de masteropleiding. Hierna mag hij zich fiscalist noemen. Eigenlijk een afkorting voor fiscaal jurist mét bijhorende titel: mr. Dit staat voor meester in de rechten.

mr. laura de waard – fiscaal jurist

Is bezig met de opleiding tot Register Belastingadviseur. Dit is gericht op de MKB-adviespraktijk. Laura is al in het bezit van een Master Nederlands Recht met specialisatie Fiscaal Recht. Na het afronden van de opleiding waar ze nu mee bezig is, kan zij klanten nog beter allround adviseren en begeleiden.

Vincent blokzijl – relatiebeheerder

Loopt tijdens het werk bij Mulderij & Partners zijn praktijkstage voor AA accountant. Na het afronden hiervan breiden de bevoegdheden zich uit. Vincent mag dan alle accountantsverklaringen, behalve de wettelijke controles, ondertekenen.

Houd jij net zoveel van het accountantsvak als wij?

En wil je jezelf blijven ontwikkelen? Regelmatig zoeken wij nieuwe collega’s in ons groeiende kantoor. Lees meer over het werken bij Mulderij & Partners en M&P Audit