Vacature: assistent accountant audit

Wij zoeken een:

assistent accountant audit (32-40u)

die verder wil groeien in onze controlepraktijk.

Heb jij ervaring in de controlepraktijk? Wil je in jouw groei naar de volgende stap meer betrokken zijn bij alle fasen van het controleproces, in plaats van dat je steeds een (klein) onderdeel van de controle uitvoert? Wil jij de regie hebben over je eigen ontwikkeling en het waarmaken van jouw ambities?

Dan ben jij op zoek naar ons!

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon integer bent. Je kunt je goed in anderen verplaatsen en vindt het elke keer weer een fantastische uitdaging om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij betrekken je als assistent accountant audit vanaf het begin bij alle fasen van het controleproces. Onze controleleiders coachen, begeleiden en ondersteunen je bij jouw taken en (persoonlijke) ontwikkeling. Voortdurend dagen wij je uit om je grenzen te verleggen en te laten zien wie je bent. Daarnaast ben je bewust bezig met jouw opleiding tot registeraccountant.

Jij bent binnen M&P Audit regisseur van je eigen (loopbaan)ontwikkeling!

Wie zijn wij

M&P Audit is het enige regionale accountantskantoor in Hoogeveen dat volledig bevoegd is tot het uitvoeren van controle-opdrachten. M&P Audit is gespecialiseerd in de sectoren MKB, Zorg en Onderwijs. 

Bij M&P Audit werk je in een informele sfeer waar ruimte is voor persoonlijke aandacht en collegialiteit. Iedere werkdag start je samen met jouw collega’s vol enthousiasme bij één van onze prachtige klanten. Onze klanten vind je met name in Drenthe en Overijssel.
De communicatielijnen zijn kort; ook onze klanten vinden het prettig dat zij een vast contactpersoon hebben. Heldere communicatie staat bij ons centraal: onze (gevraagd en ongevraagde) advisering is persoonlijk, proactief en pragmatisch.

M&P Audit is een dochteronderneming van Mulderij & Partners. Mulderij & Partners verzorgt voor diverse klanten onder andere de financiële administratie, samenstellen van jaarrekeningen, opstellen van tussentijdse cijfers en prognoses, personeels- en salarisadministratie inclusief HRM diensten, fiscaal advies, financieringsaanvragen, estateplanning, fusies en overnames, enzovoort.

Kortom: Wij begeleiden, ontzorgen en adviseren ondernemers met ondernemen in de volle breedte.

Je werkt samen met ruim 40 collega’s met diverse specialismen zoals accountants, fiscalisten, financieel adviseurs, HRM-adviseurs, pensioenadviseurs en juridisch adviseurs.

Dit neem jij mee:

  • Je bent minimaal in het bezit van een wo- of hbo-diploma Accountancy/Finance & Control of vergelijkbaar, of je hebt door praktijkervaring een vergelijkbaar verkregen kennisniveau;
  • Je bent bereid een opleiding tot RA te gaan volgen (of volgt deze al);
  • Je hebt enige werk- of stage-ervaring opgedaan binnen de controlepraktijk;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent een teamplayer en communicatief goed onderlegd.

Als assistent accountant audit vind jij bij M&P Audit:

  • een uitdagende en veelzijdige functie;
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • een goede werk-/privébalans;
  • ruime ontwikkelmogelijkheden waarin je zelf in de lead bent;
  • een informele organisatie en een hechte groep gezellige, professionele collega’s waar je veel van kunt leren en die ook graag van jou leren.

Zie jij jezelf in deze rol? Wij nodigen je graag uit om verder te praten over jouw wensen en ambities. Samen kijken we hoe we hier invulling aan kunnen geven!

Stuur je motivatiebrief en cv naar: s.bijl@mpaudit.nl t.a.v. Stefanie Bijl.

Neem bij vragen contact met Stefanie op via (0528) 23 23 23 of email: s.bijl@mpaudit.nl.