Familiebedrijven

De succes van een familiebedrijf is afhankelijk van een harmonieuze samenwerking en een toekomstgerichte blik. Het moederbedrijf van M&P Audit B.V. (Mulderij & Partners B.V.) is van oorsprong een familiebedrijf waardoor wij bekend zijn met de ins en outs van familiebedrijven. Een groot deel van ons klantenpakket bestaat uit familiebedrijven welke reeds jaren aan ons verbonden zijn. Wij werken aan lange termijn relaties en bereiken dit door een grote betrokkenheid en hoge kwaliteit tegen acceptabele kosten.

Wij zijn als uw accountant tevens uw sparringpartner en vertrouwenspersoon. Hierbij erkennen wij uw kwaliteiten als ondernemer en gebruiken wij onze kennis om u waar nodig te completeren. Onze kennis wordt op peil gehouden door de hantering van een juiste mix van jong en ervaren personeel welke continu bijgeschoold worden en door de open cultuur binnen onze organisatie.

De algemene ervaring is dat de accountantscontrole voor vele familiebedrijven een verplicht stuk is. Onze ervaring is echter dat wij in staat zijn om hier doorheen te kijken en u op mogelijkheden binnen en buiten uw organisatie te wijzen. Dit leidt in vele gevallen tot kostenbesparingen en een verbeterde zekerheid voor u, uw familie en uw medewerkers.